Transportsedeln - digitala transportsedlar

Komplett system för hantering av digitala transportsedlar för åkerier

Målsättning med Transportsedeln är att förenkla processen med leverans, signatur och det administrativa för chaufförer inom transport. Transportsedeln finns för Android och iOS och webb. Netsolution har inför utveckling av Transportsedeln intervjuat och genomfört användningstester på personer inom logistikbranschen. Projektet har även inbegripit utveckling av en prototyp som har använts och utvärderats av ett åkeri.

Med hjälp av Transportsedeln kan nu en förare ha flertalet pågående transporter samtidigt. Administrativ personal kan tydligt följa arbetet och direkt ta vid det administrativa arbetet. Vid avslut av ett arbete skickas en tydlig lista på utfört arbete till kund. Nya mobilappar har utvecklats för att effektivisera processen för chaufförerna samt den administrativa personalen på kontoret. En tillhörande webbplats har också utvecklats för att kunna utföra arbetet även från dator.

Mobilapp för Android och iOS förenklar vardagen för chauffören genom att hålla koll på flera transportsedlar digitalt med funktioner så som signering direkt i telefonen.

Transportsedeln sedel iphone
Transportsedeln startsida iphone
Transportsedeln sedlar iphone

“Transportsedeln har förenklat vårt dagliga arbete otroligt mycket. Våra chaufförer kan nu fokusera på transporten och släppa allt det administrativa.”

– Marcus Sundqvist, Larmac Transport AB
Transportsedeln sedel ipad Transportsedeln sedlar ipad