Vårt erbjudande

Vårt erbjudande sträcker sig från planering och utveckling, hela vägen till förvaltning.

Vi erbjuder alltid aktuella och relevanta metoder inom projektledning, systemutveckling, affärssystem och grafisk utformning.

Tillsammans kan vi utforma en plan som passar just er verksamhet, hela vägen från ritbordet till förvaltning av skarp produkt.

Fullfjädrad digitalbyrå med konsulter

Netsolution rör sig över två områden - konsult- och inhouse-verksamhet. Alla våra konsulter besitter specialistkompetens inom våra kärnämnen planering, utveckling och förvaltning.

Vår inhouse-verksamhet har under åren resulterat i flertalet spännande projekt. Tyngdpunkt har legat på webb- och mobilapplikationer med iOS och Android, kombinerat med större webbprojekt med React samt CMS-implementationer tillsammans med Epi-server.

Netsolution är en platt organisation med högt i tak. Vi är ett litet företag med familjär stämning och lättsam kultur. Vi erbjuder bland annat våra anställda en utbildningsvecka per år, en till två årliga konferensresor och många trevliga AW.

Våra områden

Analys

 • Konceptutveckling
 • Art Direction
 • UX

Utveckling

 • Systemarkitektur
 • Backend & frontend
 • Apputveckling

Förvaltning

 • Vidareutveckling
 • Underhåll
 • Drift
Grundat illustration

Tobo Netsolution AB

Sedan Netsolution startades av VD Tommy Bravilius 2011 har vi löpande levererat avancerade IT-lösningar till en mängd beställare av olika karaktär. Små och stora organisationer. Offentlig förvaltning och den privata sektorn. Både internationellt och här hemma. Det här garanterar inte bara teknisk kompetens, utan även en utpräglad förståelse. Att kunna anpassa sig är en självklarhet för oss.

Karta illustration

Kontor i centrala Stockholm

Vårt kontor finns på Gamla brogatan vid Hötorget mitt i Stockholm city. Vi letar alltid efter nya förmågor för att stärka vårt team. Är du vad vi letar efter? Hör av dig!

Arbetsprocess illustration

Vår arbetsprocess

Vår generella process - ur ett användarcentrerat perspektiv.

 1. Strategi, research och analys
 2. Design och utveckling
 3. Testning, driftsättning och utbildning
 4. Uppföljning och förvaltning

Alla steg i vår process överlappar varandra och går fram och tillbaka. Allt på iterativ basis.